Förfrågningskonsultation

Hur man köper?–Köpguide på Router-switch.com

Vill köpa några nätverksenheter online men vet inte hur?
Berätta för dig "Hur man köper" nätverksprodukter på Router-switch.com. Om du aldrig har köpt något online förut, hur kommer du igång? Vi kommer att berätta 3 enkla sätt att köpa dina nätverksprodukter på router-switch.com.

Du kan välja en mängd olika sätt att kommunicera med oss.
E-post
cisco@router-switch.com
Har ett specifikt krav eller förfrågan? Maila vårt team nu och få ett snabbt svar.
Telefon
+ 852-3174-6166(Hong Kong)
+ 1-626-239-8066 (USA)
HK och USA baserat, varken röstbrevlåda eller inspelat svar – Få prata med en riktig person nu…
Livechatt
Klicka här
Inte säker på vad du ska köpa? Gratis teknisk rådgivning online från en av våra experter.
Ring tillbaka
Ange information
Fyll i ett formulär och få ett samtal tillbaka från en av våra dedikerade kontoansvariga.